Veilig betalen

U kunt bij THS Horsecare op vele veilige manieren uw orders vooruit betalen. Alle betaalmethoden zijn helemaal gratis voor u als winkelier! en tevens doet u dit middels onze gecontroleerde en beveiligde site middels een https verbinding. U shopt altijd 100% veilig en vertrouwd met onze betaalserver via Multisafepay.

Voor betalingen binnen Nederland en België bieden wij u de voorkeur via Ideal. Desondanks bent u natuurlijk volledig vrij een betalingsmethode te kiezen.

Overschrijving: Bij een overschrijving kiest u ervoor om te betalen wanneer het u schikt. Wij nemen uw bestelling direct in behandeling zodra uw betaling op onze rekening zichtbaar is. Alle gegevens die nodig zijn om uw betaling te kunnen verrichten, ontvangt u van ons. Zie onze footer voor onze gegevens. 

Ideal (via het vertrouwde Multisafepay): Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland en België. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van IDEAL.

Creditcard (via het vertrouwde Multisafepay): Bij ons kunt u ook gemakkelijk en veilig betalen met een creditcard. Wij accepteren Master Card en Visa. Uw creditcardgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een creditcard via Multisafepay altijd veilig.

PayPal: Betaal gemakkelijk en snel met uw eigen PayPal account waar ook ter wereld, altijd verzekerd van levering.

  • De ideale manier om te betalen
  • Miljoenen kopers kiezen PayPal vanwege de veilige en snelle koopervaring.

Maestro (via het vertrouwde Multisafepay): Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen vanuit België. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van Maestro, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Giropay (via het vertrouwde Multisafepay): Duitse variant van het wel bekende Ideal. Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen vanuit Duitsland. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Sofort Banking/Direct Ebanking (via het vertrouwde Multisafepay): Bij ons kunt u ook betalen met het snelstgroeiende onafhankelijke betalingssysteem van Sofort Banking/Direct Ebanking. Met name klanten uit Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en België kunnen op deze manier veilig en snel betalen.

Bancontact/Mr Cash (via het vertrouwde Multisafepay): Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

Eenvoudig achteraf betalen met Betaal na ontvangst van Multisafepay: Bij ons kunt u gemakkelijk en veilig online bestellen met de mogelijk om achteraf te betalen via de service van onze betaalprovider. 14 dagen na ontvangst van uw order moet uw betaling zijn voldaan aan Multisafepay welke het verdere traject van betaling voor hun rekening zal nemen. Deze betaalmethode brengt wel extra kosten van € 2,95 per transactie met zich mee. De achteraf betaalmethode Betaal na Ontvangst is alleen van toepassing op bestellingen binnen Nederland en voor winkeliers van 18 jaar en ouder.

De minimale orderwaarde van een bestelling is €100,-, de orderwaarde van een eerste bestelling bedraagt maximaal €150,-.. De orderwaarde van een tweede Betaal na Ontvangst bestelling bedraagt maximaal €300,-.

X