Mok het begint weer

Mok het begint weer

De herfst is echt weer begonnen en de eerste plekken mok op de paardenbenen zijn al weer zichtbaar.

Misschien heeft jou paard zelfs in de zomer last van mok. Vaak als ze ook in de zomer last hebben van witte voetjes mok zou het met een allergie te maken kunnen hebben, van het gras of zelfs van de zon.

Maar wat kun je er aan doen, want niemand ziet lijdzaam toe hoe zijn paard of verzorg paard wordt geteisterd door die pijnlijke plekken op zijn benen.

Ook de benen kunnen dik en vol vocht en met mok zitten omdat de plekjes uitgroeien tot pijnlijke ontstekingen, dus maar weer een kuur gebruiken van de dierenarts.

Wij laten het liever niet zo ver komen. Als je in de natuur op zoek gaat naar de oplossing kun je vele nuttige natuurlijke kruiden voor paarden vinden die een antiseptische werking hebben, het helpt de huid van binnen uit te ondersteunen in het herstel.

Ook zijn er er paardenkruiden die helpen de vochtbalans te reguleren waardoor afvalstoffen en vocht ophoping goed het lichaam kunnen verlaten. De paarden kruiden van THS worden verwerkt, behandeld en bereid om het product optimaal zijn zorg te laten verrichten en de werkzame stoffen in de kruiden optimaal te behouden.

THS Horsecare de kruiden therapie voor paarden is een groothandel voor ruitershops.

Voor meer info kunt u altijd contact met ons opnemen. Hier vind u onze verkopers waar u kruiden voor paarden kunt kopen.

mok op benen bij paard
voor                                        na gebruik Mockcare Dit paard had al meer dan een jaar last van mok. De eigenaren hebben alles geprobeerd samen met de dierenarts. Zij zochten contact met ons en hebben het product aangeschaft. Al snel volgde een telefoontje dat het eindelijk beter ging. Wat een enorme opluchting is voor paard en eigenaar.

Welke kruiden zijn goed voor paarden?

Welke kruiden staan er in de paarden weide? dat is ook van belang voor een evenwichtige voeding voor het paard. Maar niet elk land of elke paarden eigenaar kan al die natuurlijke paarden kruiden aanbieden aan het paard. Gewoon omdat de ruimte er niet is of omdat alle kruiden die een paard helpen in balans te komen niet makkelijk groeien, of omdat deze niet zomaar in elke weide past. Voor bepaalde problemen die bij paarden voorkomen zijn wij op zoek gegaan naar de tekorten aan kruiden en werkzame stoffen, daarom sluiten de paardenkruiden van THS uitstekend aan bij een evenwichtige voeding van het dagelijkse rantsoen bij bepaalde problemen bij het paard en de weerstand om deze te helpen verbeteren.

Wat zijn paardenkruiden en zijn alle kruiden gelijk? en wat is de werking van de kruiden.

Elke kruid heeft zijn werkzame stoffen, van de behandeling, de verwerking en bereiding van de kruiden hangt af hoe hoog de werkzame stoffen zijn. Dat betekend dat kruiden voor mensen of kruiden bestemt voor dieren een hogere of lagere inhoud aan werkzame stoffen kunnen bevatten. Ook dezelfde kruiden soort kan dus fluctueren tussen de ene en de  fabrikant.
Omdat wij altijd met dezelfde leverancier werken en ook dezelfde verwerking, behandeling en  bereiding handhaven kunnen wij een continu hoogstaand product leveren met dezelfde ondersteuning, zo draagt het bij aan de werking van de kruiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X