Hoest jou paard?

Hoest jou paard?

Hoest jou paard? Lees hier onze ervaring met een hoestend en proestend paard.

We zijn ondertussen al vele malen bij de dierenarts geweest met ons paard. Het paard bleef hoesten en proesten ze had een snotneus al weken en na alle dierenarts kuren is ze doorgestuurd naar een paardenkliniek in Garyp gespecialiseerd in longproblemen.

Hele fijne mensen en ze hebben het paard ook uiteraard van binnen bekeken met een endoscopie. Niks te zien alleen dat er dik wit slijm op de luchtwegen zat welke moeilijk op hoestbaar voor ons paard bleken te zijn. Raar toch, want ze zat ook al weken aan de slijmoplossers.

Hoe nu verder?

Gelukkig beschikken wij zelf over een vernevelaar en kregen wij medicijnen mee om deze in de vernevelaar te kunnen vernevelen. Na een paar weken ging het beter maar we wisten dat dit anders moest voor nu en in de toekomst.

Meteen zijn we op zoek gegaan naar een andere methode om ons paard te helpen. Door het vele hoesten raken de luchtwegen zo geïrriteerd dat het hoesten hierdoor ook instant werd gehouden. Feit is dat die luchtwegen tot rust moeten komen, want als we kijken naar ons zelf dan doen alle spieren en je keel behoorlijk zeer naar een paar hoestbuien en dat is voor een paard niet anders.

Vele alternatieve geprobeerd die we konden vinden, maar niks konden we vinden waardoor de luchtwegen echt tot rust kwamen.

Paard hoest niet meer THS Bronchicum

Vele goede ideeën worden gevonden door eigen persoonlijke ervaringen, zo ook met de Bronchicum luchtweg kruiden.

Met onze specifieke bereidingswijze en de samenstelling ontwikkelt met onze kruiden-apotheek halen wij al de goede eigenschappen uit dit product en helpt het om de luchtwegen van paarden goed te onder steunen.

Natuurlijk heeft ons paard en meerdere paarden en pony`s deze kruiden al ruimschoots uitgeprobeerd. Met goede resultaten, en zo zijn wij dit als één van onze producten gaan verkopen.

Een product waar we erg trots op zijn. Niet alleen omdat het ons paard heeft geholpen, maar nu al veel meer paarden en pony`s en het is een 100% natuurlijk product. Bronchicum heeft al het goede in zich wat de natuur te bieden heeft.

Raadpleeg altijd eerst uw dierenarts ingeval van luchtweg problemen.

Comments (3)

 • Kim

  Gebruik ook de kruiden voor de luchtwegen bij mijn paard.
  Ik ben tevreden over het gebruik.
  Hij heeft een stof allergie waardoor zijn luchtwegen altijd gevoelig waren. Nu hoest hij bijna niet en ook de training houd hij makkelijker vol.

  28 september 2017 at 09:29
 • M..

  Hele fijne kruiden♡

  25 september 2017 at 23:47
 • Tamara

  Heb deze ook van jullie die ruikt echt geweldig! Mijn pony vind het lekker, en ze hoest niet meer en dat deed ze echt wel vaak.

  23 september 2017 at 20:07

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

X