Staart en maan eczeem paard en pony

Staart en maan eczeem paard en pony

Zomereczeem en of staart en maan eczeem is een aandoening die vele paarden gek maken van de jeuk. Stampen, hoofdschudden, schuren van manen en staart soms tot bloedens toe zomer eczeem is een veel gezien probleem welke vaak wordt opgelost met een eczeemdeken.

Daarnaast worden vaak ook alle objecten verwijderd waaraan het paard kan schuren. Zou dat een oplossing zijn? Als wij ons inleven in het paard denk je daar vast anders over.

Het paard heeft jeuk door de zomereczeem, maar kan niet meer schuren omdat heel aardig (om het paard te helpen) de objecten zijn verwijderd uit stal en weide waar eerst heerlijk lekker tegen geschuurd kon worden. Dat plekje wat zo jeukt komt het paard niet meer bij en oeps de eczeem deken is kapot omdat een vriendje ijverig een helpende kriebel over de schoft geeft. Nu boos omdat ook alle andere paarden vriendjes nu gek worden om het aandacht zoeken gaat hij maar rollen oeps, nu zit er een been vast en hup weer een stuk van de paarden eczeem deken af.

Eindelijk daar komt de eigenaar ja hier heb ik jeuk nee hier het paard staat niet stil, wil maar heen en weer bewegen om aan te geven welke plaats nu gepoetst mag worden.
Phoe wat is het paard vervelend vandaag hij heeft de deken helemaal kapot en ook kan hij gewoon niet even stilstaan tijdens het poetsen over het rijden ook niet te spreken want jeetje wat had hij haast vandaag en echt geen aandacht voor je.

Komt je dit bekend voor?

Zoek samen met het paard of pony naar de oplossing van de zomereczeem (staart en maan eczeem). Raadpleeg altijd uw dierenarts.

Wist u dit?

Door de bereidingswijze van kruiden komen rustgevende aroma`s vrij wat heerlijk wordt gevonden door paard en pony.

Heeft u vragen over dit onderwerp neem dat contact met ons op.

In verband met nieuwe Europese Wetgeving mag er op bepaalde producten op de verpakking of gebruiksaanwijzing niet meer vermeld worden waar het product voor bedoeld is. Wij kunnen u die informatie geven als u met ons contact opneemt.

 

X